Zwangerschapspanty 15 denier

Zeer fijne ondersteunende zwangerschapspanty voor als de buik een grote vorm heeft aangenomen. Deze panty heet dan ook niet voor niets 9 maanden en 10 dagen.

€11,25
Zwangerschapspanty 40 denier

Matte opaque zwangerschapspanty met hydraterend effect, maakt het dragen van je buik wat comfortabeler door de speciale anatomische stroken.

€8,75
Zwangerschapspanty 90 denier - katoen

Deze zwangerschapspanty van 90 denier is gemaakt van katoen waardoor deze sterk ademt, verder biedt deze panty je de nodige ondersteuning en een goed draagcomfort.

€12,25
Zwangerschapspanty 20 denier

Deze zwangerschapspanty geeft extra ondersteuning aan je buik en je rug door het verstevigde broekje en buikgedeelte en is voorzien van de silver fresh technologie.

€8,00
Zwangerschapspanty 40 denier

Deze zwangerschapspanty van 40 denier zorgt voor stabiliteit door ondersteuning aan de rug en buik en draagt zeer comfortabel dankzij een uitmuntende pasvorm.

€9,00
Zwangerschapspanty 100 Denier

Deze zwangerschapspanty ondersteunt je buik en rug optimaal, de zachte maar ook sterke stof is voorzien van een anti-bacteriële zilver technologie waardoor je huid heerlijk fris en droog blijft.

€10,00
Zwangerschap panty Panda - 20 denier

Zwangerschap panty voor extra ondersteuning van de buik door toepassing van een 3D geweven tailleband voor ideaal draagcomfort. De elasticiteit zorgt dat je panty deels 'meegroeit' met je buik.

€14,95
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »