Figuurcorrigerende panty - Pop up corset 20 DEN - Penti

Met deze figuurcorrigerende panty krijgen je billen een lift, wat ervoor zorgt dat je bovenkleding extra vrouwelijk oogt. Geef jezelf een onweerstaanbare en natuurlijke look met deze topper.

€11,25
Body Form 40 DEN

Een panty die een je verbluffend strakkere lichaamsvorm geeft. De firm control corsetverweving zorgt voor een natuurlijke afvlakking van de buik, corrigeert de benen en lift de billen. Het resultaat oogt ook nog eens zeer natuurlijk!

€10,25
Corrigerende panty 20 denier

Transparante matte corrigerende panty waar broekje zorgt voor een afslankend effect voor de buik, billen en dijen. De panty is voorzien van een verstevigd teendeel en een katoenen kruisje en is netjes afgewerkt met platte naden.

€14,95
Silhouet, een 20 Denier corrigerende panty voor buik en benen.

De Silhouet is een mooie corrigerende panty die zorgt voor een strakker ogende buik en slankere benen. Verder is deze panty met 20 denier transparant.

€11,95
Licht corrigerende panty met verkoelend effect

Deze 's-zomerse licht corrigerende panty van 15 denier corrigeert uw benen, buik en billen op subtiele wijze die heel natuurlijk oogt. Het bijzondere aan deze panty is dat deze is uitgerust met microcapsules die zorgen voor een verkoelend effect. Deze ca

€12,95
Correctie panty van 15 denier

Met deze correctie panty krijgen zowel de dijbenen alsook de buik een strakkere look. Het resultaat is verbluffend en je droomfiguur is binnen handbereik.

€14,50
Press up 60 denier panty

Deze corrigerende panty van Fiore lift je billen en vormt je heupen, waardoor je silhouet slanker oogt. Door de 'Silver Fresh' technologie blijft je huid ook lekker fris en droog.

€10,00

Omschrijving

We hebben allemaal onze probleemgebieden, maar toch kunnen we dankzij corrigerende panty's een verbluffend strakkere lichaamsvorm krijgen, waardoor je een zelfs een maatje kleinere bovenkleding kunt dragen. Ben je op zoek naar een plattere buik, wil je de billen liften of wil je je benen wat corrigeren, het kan allemaal. Er zijn ook verschillende gradaties in de correctie, zo zullen sommige panty's sterker corrigeren dan andere. Kijk dus rustig rond, zodat je de juiste keuze maakt voor jezelf.

Help elkaar

Help elkaar de juiste correctie panty te vinden en beoordeel deze panty's niet alleen met sterren, maar ook met een stukje tekst zodat iedereen de voor haar juiste panty gemakkelijk kan vinden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »