Kies de zomerpanty die bij jou past!

Kies de zomerpanty die bij jou past!

Tips voor het kiezen van de beste panty voor in de zomer. Ontdek de mogelijkheden en kies de zomerpanty die het best bij jou past.

Welke panty draag jij in de zomer?

 

Nog een paar dagen en het is alweer zomer. Buiten genieten we van het vele goede en warme weer, en we passen onze kleding hierop aan. Een aantal jaar geleden voelde een panty dan ook al snel te warm aan, gelukkig is er de laatste jaren veel veranderd zodat je nu prima een panty kunt dragen in de zomer. Hieronder geven wij wat tips om de zomerpanty te kiezen, waar jij je prettig in voelt.

 

Ga voor een ultra transparante panty

Het ligt voor de hand, maar hoe dunner je panty is hoe fijner het is om deze te dragen met mooi weer. Panty’s van 10 denier of minder zijn uitermate geschikt voor het warme weer. Zo zul je als je een panty van 5 denier draagt, snel vergeten dat je überhaupt een panty aan hebt. Dat terwijl het je benen toch mooi egaliseert.

Wil je voor een heel goede en mooi afgewerkte panty gaan, dan is de beste panty die we je kunnen aanraden de premium 6 denier. Dit is een panty uit het topsegment van het merk Penti, de platte naden vallen nauwelijks op en met een extra comfortabele tailleband draagt deze zeer prettig. Verder heeft deze panty een prachtige zijdeglans. Dit is ook een absolute aanrader voor op een feestje of om naar je werk te dragen.

 

Twijfel je over de sterkte van deze zeer dunne panty’s en ben je bang dat er snel een ladder in komt? Dat is op zich niet nodig, de sterkte van de panty wordt namelijk met name bepaalt door de sterkte van de vezels waaruit het garen is gemaakt. Wil je toch het zekere voor het onzekere nemen, dan is de stop 7 denier echt iets voor jou! Deze panty is er speciaal voor gemaakt om ladderen te voorkomen. Een klein gaatje blijft zo een klein gaatje. Zo kun jij onbezorgd genieten!

 

Panty in open schoenen

Je kunt zeker een panty met open schoenen combineren, sommigen kiezen dan voor een panty met een transparant teendeel. Dan is er gelukkig geen versteviging te zien rondom de tenen. Bij een dunne panty valt het dan nauwelijks op dat je een panty draagt. 

Maar als je open schoenen wilt dragen, is het soms toch mooier om te kiezen voor een panty zonder tenen. Zo zien je benen er op en top verzorgd uit, en door de panty met open tenen lijkt alles ook nog eens puur natuur. Ook deze panty’s zijn ultra transparant en dus uitermate geschikt voor het zomer weer. Kortom een win-win-win, een panty voor open schoenen mag dan ook zeker niet ontbreken in je kast.

 

Een netpanty

Wil je het graag nog luchtiger hebben dan een ultratransparante panty, dan kun je ook nog kiezen voor een netpanty. Sommige van ons zijn wat terughoudend in het dragen van een netpanty, maar toch kan dit al heel stijlvol, of juist met een vrolijke uitstraling gedragen worden. Een stijlvolle netpanty is bijvoorbeeld de pesca van Trasparenze, deze kun je prima naar een feestje dragen. Wil je een vrolijke uitstraling, probeer dan eens een gekleurde netpanty. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden, zo zijn netpanty’s met een kleine ruit ook prima te dragen voor iedereen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende sexy netpanty’s. Zo is er ook op dit gebied voor iedereen iets.

 

Een corrigerende panty voor in de zomer

Bij een corrigerende panty zorgt de stof ervoor dat uw buik, billen en/of benen extra mooi worden vormgegeven. Een dunne, transparante panty heeft al gauw te weinig stof om deze functionaliteit te bieden. Toch heeft het Turkse Penti hier een heel fijne oplossing voor gevonden. Een licht corrigerende panty die zowel uw buik, billen alsook de benen corrigeert! De panty is dan weliswaar 15 denier en niet ultra transparant, maar dit wordt dan weer gecompenseerd door het gebruik van microcapsules waardoor een verkoelend effect optreedt wanneer je erin beweegt. Bekijk deze zomerpanty hier.

 

Een andere aanrader

Tot slot willen we je deze unieke panty ook graag onder de aandacht brengen. Wellicht niet een panty voor de hoog zomerse dagen met zijn 20 denier, maar ook deze panty heeft een verkoelend effect meegekregen door het gebruik van micro capsules en dat is nog niet alles. Deze panty beschermt je namelijk ook tegen UV-straling. Om het helemaal af te maken voelt de cream 20 denier panty ook nog eens superzacht aan. Wie wil dat nu niet?

 

We hopen dat je met deze informatie de voor jou ideale zomerpanty kunt vinden, succes!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »