Stop 7 DEN panty

Met deze anti ladder panty worden ladders voorkomen door het gebruik van een speciale weeftechniek, waardoor kleine gaatjes niet uitgroeien tot zichtbare ladders.

€12,95
Stop 15 DEN

Geen zorgen over ladders in je panty en gewoon doen waar je zin in hebt. Dit is mogelijk gemaakt door de stop holes technologie van Penti. Profiteer daarnaast ook nog eens van de smooth touch technologie waardoor je panty super zacht aanvoelt en ervaar

€11,50
Forte anti ladder panty - 20 DEN

De Forte van Fiore heeft is zo gemaakt dat het de kans op ladders sterk vermindert. Een klein gaatje, blijft zo een klein gaatje en zal niet verder doorladderen. Dit komt door de sterke lycra garen die zijn gebruikt en de weeftechniek. Wees geen pechvogel

€11,95

Anti ladder panty's

In de categorie 'anti ladder panty's' vindt u kwalitatief sterke panty's die speciaal zijn ontworpen om de vorming van ladders tegen te gaan. Veelal wordt hiervoor een specifieke technologie gebruikt bij de fabricage, wat er voor zorgt dat wanneer er een gaatje in de panty komt, deze zich niet ontwikkeld tot een ladder. Maar ook met normale nylonkousen kun je met onderstaande tips zorgen voor een laddervrije panty.

Algemene tips om ladders in je panty te voorkomen

Een aantal panty's zijn speciaal ontworpen om ladders te voorkomen, maar met onderstaande tips kun je ook met andere nylonkousen een laddervrije panty dragen:

1 Kies de juiste kwaliteit panty

Het is natuurlijk een open deur, maar elk product heeft zijn eigen kwaliteit. Goedkope panty's zijn vaak gemaakt van kortere, minder sterke vezels en gaan daardoor eerder ladderen dan wat duurdere kwaliteitspanty's. Goed om te weten is ook dat de wat duurdere en kwalitatief betere panty's bij goed gebruik een heel seizoen mee, waar de goedkopere panty's vaak al na een paar keer dragen kapot gaan. Uiteindelijk is het dragen van kwalitatief goede panty's dan ook echt voordeliger. Op showlegs.nl bieden wij alleen premium merken aan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de vezels tijdens het winkelen.

Waar je wel op kunt letten is de weeftechniek. Naast de vezels is namelijk ook de weeftechniek van invloed op de sterkte van je panty. Zo levert de 3D-weving momenteel de sterkste panty's op.

2 Kies de juiste maat panty

De juiste maat is ook van invloed, wanneer je een te kleine panty probeert aan te trekken zal deze teveel worden uitgerekt waardoor er een verhoogde kans is op ladders. Zit je op de grens van een bepaalde maat, neem dan een maat groter. De panty zal dan ook veel lekkerder zitten.

3 De vriezer

Maak je eigen anti ladder panty door een nieuwe panty eerst even nat te maken en knijp het water er vervolgens uit, zodat de panty een beetje vochtig blijft. Doe de panty vervolgens in een plastic zak en stop deze voor een nachtje in de vriezer. De kou maakt de vezels dan nog wat sterker. Je hoeft dit slechts éénmaal te doen om een blijvend sterke panty te krijgen.

4 Nagels vijlen

Even de nagels vijlen om de haakjes en andere oneffenheden weg te halen voorkomt ook beschadigingen aan je panty.

5 Vermijd direct contact met laarzen

Ook al heb je een sterke panty, de relatief grove structuren van de laarzen zal je panty hoogstwaarschijnlijk beschadigen. Vermijd daarom direct contact van je panty met de laars.
Mocht je toch laarzen én een panty willen combineren, trek dan een paar sokken over de panty aan die dezelfde lengte hebben als je laars.

6 Voorzichtig wassen

Het best is de panty met een handwas te doen. Wanneer je de panty in de wasmachine doet, volg dan altijd het wasvoorschrift goed op. Doe je panty in een waszakje en was deze op een fijnwasprogramma op 30 graden. 

7 Nagellak

Maak je eigen laddervrije panty door bij een kleine beschadiging er transparante nagellak over te smeren. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »